Opinie

Opinie ze strony:
 
Data: 2015-11-19 19:09
: Jestem bardzo zadowolona ,rzęsy naturalne takie jak chciałam,pełen profesjonalizm gorąco polecam 
 
Opinie klientów znajdują się na stronie https://www.ofachowcach.pl/Opinie.aspx?Fachowiec=88420
 
Ogólna opinia: Pozytywna 
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tym salonie. Profesjonalnie wykonany zabieg a zarazem przemiła atmosfera. Na pewno jeszcze tam wrócę. Polecam! 
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-11-06 17:10:21 

 

Ogólna opinia: Pozytywna 
Uzasadnienie: Profesjonalnie i kompetentnie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2014-04-09 20:02:00 

 

Ogólna opinia: Pozytywna 
Uzasadnienie: Bardzo mila Pani. Potrafi doskonale doradzic. Ja wyszlam zadowolona i napewno wroce! Polecam serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antonina dnia: 2014-04-09 12:16:55 

 

Ogólna opinia: Pozytywna 
Uzasadnienie: Salon UNIQUE BEAUTY jest profesjonalny-jak sama nazwa wskazuje "Niepowtarzalne Piękno" !!Zawsze jest wszystko na czas.Super doradztwo.....Absolutny profesjonalizm ! Klimat salonu oraz uśmiech kosmetyczki bardzo pozytywnie wpływają na atmosferę panującą w salonie :) Jestem zachwycona Panią Agnieszką,Jej wiedzą i podejściem do wykonywanej pracy !!!! :D Bardzo POLECAM !!!!! :D
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Izabela Miśnik dnia: 2014-04-09 12:10:03 

 

Ogólna opinia: Pozytywna 
Uzasadnienie: Serdecznie zachęcam do korzystania z usług Pani Agnieszki.Po wyjsciu z gabinetu czułam się niezwykle zrelaksowana i zadowolona.Pani kosmetolog jest bardzo miłą i kompetentną osobą.Posiada szeroki zakres wiedzy zarówno praktycznej jak i teoretycznej, potrafiła odpowiedziec na każde moje pytanie związane z zasadami dbania o cerę.Wkrótce wybieram się na kolejną wizytę w gabinecie Unique Beauty co i Panśtwu serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2014-04-09 00:59:08 

 

Ogólna opinia: Pozytywna 
Uzasadnienie: Dokładna - to najważniejsza cecha, idealna, pozytywne nastawienie do klienta. Fachowiec idealny! z czystym sercem - POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ptaszyna dnia: 2014-04-08 22:44:53 

 

Ogólna opinia: Pozytywna 
Uzasadnienie: Odwiedzam Panią Agnieszkę regularnie. Bardzo sympatyczna osoba, niezwykle kompetentna oraz pomocna. Świetna kosmetyczka. Polecam serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Turystka dnia: 2014-04-08 22:26:49 

 

Podziel się swoją opinią